Postavební úklid NPI

Generální úklid půdy

Úklid v NPI

S Národním pedagogickým institutem ČR dlouhodobě spolupracujeme. Každý rok na jaře a na podzim v budově NPI provádíme generální úklid. Tentokrát nás požádali kromě generálního úklidu také o postavební úklid po rekonstrukci toalet. Budova NPI čítá dvě patra a půdu. Proto jsme si na úklid vyhradili tři dny a úklid jsme začali odshora.  

První den jsme se vrhli na úklid podkroví, které sice stavební práce nezasáhly, ale provedli jsme zde základní úklid – vysávání koberců, utírání prachu, mytí nábytku apod. 

Ve zbylých dvou dnech přišel na řadu zbytek budovy, kde jsme nejprve dali do pořádku toalety. Na toaletách jsme kompletně umyli a vyleštili stěny, WC, umyvadla a vybavení po řemeslnících. Po stavbách na podlaze vždy zůstane šedá hlinka, kterou jsme odstranili několikanásobným stíráním. Po našem úklidu se toalety opět lesknou! 

Kromě toalet jsme vysáli a setřeli podlahy v celé budově NPI, ometli jsme pavučiny z každého rohu a postarali se o vešekeré povrchy jako jsou stoly, skříňky, komody a další vybavení. Všechny povrchy jsme zbavili nečistot a vyleštili pomocí profesionální a šetrné úklidové chemie. 

Po třech dnech naší práce a použití profesionální chemie se budova NPI v Pardubicích opět může pyšnit nádherně čistými a voňavými prostory včetně vybavení. 

Po-stavební úklidy uvnitř i v okolí objektů jsou pro nás hračka. Naše zkušené úklidové týmy se postarají o vše od generálních úklidů po malířích a řemeslnících přes mytí oken a strojové čištění podlah až po terénní práce a údržbu zeleně. Pokud máte i vy zájem o postavební úklid prostorů, neváhejte nás kontaktovat!